Vanaf woensdag 19-09-2018 t/m woensdag 26-09-2018 zijn wij telefonisch overdag slecht of niet bereikbaar.

Het beste kunt u dan contact opnemen met ons via e-mail. In deze week kunnen er ook geen bestellingen verstuurd worden. Bezoek tijdens deze dagen is uitsluitend mogelijk op afspraak op zaterdag 22 september. Onze excuses voor het ongemak.

Universele thermostaat UT300

Universele thermostaat UT300

Universele thermostaat UT300
Universele thermostaat UT300
Universele thermostaat UT300
39.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode481
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

Universeel inzetbare elektronische thermostaat met gelijktijdige digitale aanduiding van de in- en uitschakeltemperatuur en van de actuele temperatuur. De thermostaat is op vrijwel alle gebieden inzetbaar waar een temperatuurregeling in de verwarm- of koelmodus nodig is. Ideaal in combinatie met een verwarmingskabel of verwarmingsmat in uw zaaibak. Voor het behalen van het beste resultaat.

De thermostaat heeft een instelgebied van -40 tot + 99,9 °C en er kan maximaal 3600 watt op aangesloten. Naast het gebruik als zelfstandig apparaat kan deze universele thermostaat ook als reserve fungeren voor defecte mechanische thermostaten. Zo kan bijv. een koelkast met een defecte thermostaat via een in de stekkerdoos ondergebrachte thermostaat worden in- en uitgeschakeld. De met 2 m aansluitsnoer uitgeruste temperatuursensor kan eenvoudig op een geschikte plaats binnen het apparaat worden geplaatst.

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal