Vanaf zondag 23-06-2019 t/m maandag 01-07-2019 zijn wij telefonisch overdag slecht of niet bereikbaar.

Het beste kunt u dan contact opnemen met ons via e-mail. In deze week kunnen er ook geen bestellingen verstuurd worden. Bezoek tijdens deze dagen is uitsluitend mogelijk op afspraak. Onze excuses voor het ongemak.

Let op! Zaterdag 29-06-2019 zijn wij gesloten.

Transportkarren voor zware lasten

Transportkarren voor zware lasten

Transportkarren Modatech voor zware lasten, veelzijdig, super stabiel, ook op oneffen terrein

Transportkar voor bomen, planten en zware lasten
De transportkarren van Modatech zijn de ideale oplossing voor het verplaatsen van zware boomcontainers, planten en andere zware lasten door één persoon. In samenspel met één in hoogte verstelbare handgreep en voettrap wordt een enorme hefboomwerking verkregen waardoor het verplaatsen van zware lasten aangenaam verlicht wordt. De transportkar  bestaat uit verzinkt staal en is uiterst robuust en stabiel. De maximale aslast bedraagt 500 - 600 kg. De wielen zijn kogel gelagerd, met brede luchtbanden op stalen velgen waardoor deze karren uitstekende rij-eigenschappen hebben op oneffen terrein.

Doordat er een omvangrijke mogelijkheid is om aanbouw werktuigen te monteren, kunnen deze transportkarren voor vele doeleinden gebruikt worden. De kar is leverbaar in twee varianten en wordt standaard geleverd met ondergrijper en snelspankoord.

CE gekeurd.

Onmisbaar voor boomkwekerij, tuincentrum of hovenier.

Laat u overtuigen en bezoek ons voor een demonstratie.

Sinds 2011 zijn wij exclusief importeur van deze karren voor geheel Nederland.

Voor meer informatie en download bestanden voor de Modatech transportkarren bezoek dan onze speciale website www.transportkar-modatech.nl