Vanaf woensdag 19-09-2018 t/m woensdag 26-09-2018 zijn wij telefonisch overdag slecht of niet bereikbaar.

Het beste kunt u dan contact opnemen met ons via e-mail. In deze week kunnen er ook geen bestellingen verstuurd worden. Bezoek tijdens deze dagen is uitsluitend mogelijk op afspraak op zaterdag 22 september. Onze excuses voor het ongemak.

Gardenflame

Gardenflame

Garden Flame

Het betrekken van de tuin, terras of serre bij de huiskamer is een trend, daarbij speelt open vuur een belangrijke rol. Open haardvuur brengt namelijk sfeer, warmte en gezelligheid maar is vaak moeilijk te realiseren vanwege het ontbreken van een rookkanaal. Gardenflame introduceert daarom open haardvuur d.m.v. Bio branders brandend op Bio-ethanol. Het grote voordeel hiervan is: zeer schone verbranding! Geen vonken, geen rook, geen as, geen schadelijke gassen en tevens geen rookkanaal nodig, geen gasflessen c.q. leidingen enz. Al met al een zeer verantwoorde, milieuvriendelijke en bovenal gebruiksvriendelijke brandstof welke geen nadelen kent.

Een biohaard of sfeerhaard op bio-ethanol is een perfecte vervanger voor de meer traditionele haard zoals een houthaard. Het vlammenspel is niet van een houthaard te onderscheiden en tevens vele malen mooier dan de vlammen van een gashaard.