Vanaf zondag 23-06-2019 t/m maandag 01-07-2019 zijn wij telefonisch overdag slecht of niet bereikbaar.

Het beste kunt u dan contact opnemen met ons via e-mail. In deze week kunnen er ook geen bestellingen verstuurd worden. Bezoek tijdens deze dagen is uitsluitend mogelijk op afspraak. Onze excuses voor het ongemak.

Let op! Zaterdag 29-06-2019 zijn wij gesloten.

Flameheater Sears RVS 190cm hoog

Flameheater Sears RVS 190cm hoog

Flameheater Sears RVS 190cm hoog
Flameheater Sears RVS 190cm hoog
Flameheater Sears RVS 190cm hoog
Flameheater Sears RVS 190cm hoog
255.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode24085
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

Wordt geleverd als bouwpakket

Een sfeervolle vlam wordt door een glazen buis naar boven geleid en zorgt voor een mooie rode gloed. Het gaas rondom de patioheater zorgt uiteraard voor de veiligheid. Evenals de omvalbeveiliging welke ervoor zorgt dat de heater uitschakelt wanneer hij om zou vallen. Het grote voordeel van deze patioheater ten opzichte van de andere gasheaters is dat deze veel meer effectievere warmte afgeeft doordat hij rondom straalt en in de hoogte.

Het toestel is  van het passende CE-keurmerk voorzien. De hoofdgasleiding wordt geopend en ook gesloten via de bedieningskraan, de totale gastoevoer wordt zowel geopend als gesloten via de gaskraan aan de fles. Werking met vloeibaar butaan- of propaangas (Propaangas wordt aangeraden door de fabrikant wegens een schonere verbranding).

Wij adviseren om de roosters rondom alsook de zijpanelen regelmatig te behandelen met een onderhoudsmiddel, dit om de levensduur te verlengen en als bescherming tegen weersinvloeden.
Maten:  45 x 45 x 190 cm.

Gewicht:  24 kg.

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal