Vanaf zondag 23-06-2019 t/m maandag 01-07-2019 zijn wij telefonisch overdag slecht of niet bereikbaar.

Het beste kunt u dan contact opnemen met ons via e-mail. In deze week kunnen er ook geen bestellingen verstuurd worden. Bezoek tijdens deze dagen is uitsluitend mogelijk op afspraak. Onze excuses voor het ongemak.

Let op! Zaterdag 29-06-2019 zijn wij gesloten.

Pot Cuenca

Pot Cuenca

8 tot 294 liter

Pot Cuenca
Pot Cuenca
Pot Cuenca
prijs op aanvraag *Prijzen zijn inclusief btw
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

Deze bloempotten zijn stijlvol en van een hoogwaardige kwaliteit. Een duurzame lijn designpotten. Voorzien van een decoratie guirlande aan de buitenkant. Geschikt voor buiten en binnen. Topkwaliteit gecombineerd met de elegantie van modern design, bedoeld voor iedereen die hoge eisen stelt aan de uitstraling van zijn/haar tuin of interieur. Bij uitstek geschikt om een unieke sfeer te scheppen in huis of tuin.

De bloempotten zijn van kunstof gemaakt en zijn dikwandig. Gemaakt van speciaal polyetythyleen en UV gestabiliseerd met garantie dat de kleur gelijk blijft na 8.000 uren zonlicht. Bestendig tegen temperaturen van -60 °C tot +80 °C.

Leverbaar vanaf 40 cm doorsnede t/m 70 cm.

Verkrijgbaar in de kleuren: terracotta – beige (havana)  

Door op de gemarkeerde punten in de bodem gaten te boren zijn de designpotten geschikt te maken voor buitengebruik. Losse wieltjes zijn verkrijgbaar om het verplaatsen eenvoudig te maken.

Verzenden mogelijk

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal